Herning CK Junior

Herning Cykle Klub er talentfabrikken, der udvikler morgendagens stjerner i dansk landevejscykling. 
Her findes der en kultur og et miljø, hvor der er plads til ryttere på alle niveauer. 
Dog ønsker vi naturligvis at give ryttere med et højt niveau de bedste forudsætninger for at blive endnu bedre. 

HCK's juniorteam har i en årrække været blandt de absolut stærkeste teams i såvel ind- som udland. Af absolut topresultater de seneste år kan bl.a. nævnes:

Mads Würtz, verdensmester enkeltstart 2011 og vinder Paris-Robaix 2012

•Peter Mathiesen, vinder Pay de Vaud 2011

Niklas Eg, vinder Fredsløbet 2012

Mads Rahbæk, vinder Niedersachsens Rundfahrt 2013

Michael Carbel Svendgaard, Dansk Mester landevej 2013 

Klubben har et fantastisk set-up til juniorteamet, og derfor er forventningerne til teamet også høje. Bl.a. at de blander sig i kampen om DM-titler og topplaceringer i udenlandske etapeløb, hvor teamet har adgang til flere attraktive løb. Og sæsonen 2015 bliver utrolig spændende, da vi satser meget mere lokalt og arbejder på at udnytte rytternes kompetencer og potentialer endnu bedre. 

Vi har bl.a. andet uddannet to trænere på DIF diplomtræneruddannelsen, og derudover har vi etableret et testcenter i klubben, hvor vi løbende kan følge og justere rytternes udvikling.  

TEAM Herning CK junior 2016

Rytterskema

Anders Peter Ellingsøe (2. års junior)
Jeg har store forventninger til sæsonen. Jeg synes hele holdet virker stærkt og at alle er motiverede for at gøre det godt. Jeg er glad for de rammer vi har fået i forhold til ledelse, træning og løbsprogram – de ting er med til at gøre at man gør sig ekstra umage når der skal trænes.

Andreas Handberg Madsen (2. års junior)
Min forventning til sæsonen er at køre med om sejrene i danske og udenlandske løb. De udenlandske løb og DM i holdløb er nogle af de løb jeg satser meget på.
Ellers ser jeg naturligvis frem til at være en del af Herning CK Junior igen og tror på at vi får en super sæson.

Casper Kjelgaard Ilsø (1. års junior)
Jeg ser rigtigt meget frem til at køre løb i U19-klassen. Resultatmæssigt ved jeg endnu ikke, hvad jeg kan håbe på, da jeg det foregående år var ramt af en infektion i hjertet. Dette gjorde jeg ikke kunne gennemføre den sidste halvdel af sæsonen.

Første mål bliver derfor først og fremmest for mig at vende mig til holdkørslen og den længere distance i junior. Derefter må vi se, hvad jeg har niveauet til, men selvfølgelig håber jeg på et par podieplaceringer.

Christian Gorm Albrechtsen (2. års junior)
Mine forventninger til sæsonen som 2. års teamrytter er høje, både for mig selv, men ikke mindst også for mit team.
Mine personlige forventninger er, at få kørt en masse løb, og få lavet en masse gode resultater, både i udlandet og her i Danmark. Jeg forventer at vise mig frem i gældende løb, såsom Junior Cuppen, Tour de Himmelfart og Pinseløbene.
For teamet håber jeg, at vi kan gå ud og vise farverne, og at vi viser os frem forrest i feltet. Jeg forventer at vores sammenhold og samarbejde bliver perfekt og at alle på teamet yder deres fulde, så vi får en god sæson.

Daniel Vestergård Villadsen (2. års junior)
Som 2 års på teamet, er jeg meget glad for at få lov til at køre et år mere på holdet. Jeg tror på at vi får et rigtigt godt år sammen, hvor vi forhåbentligt kommer til at køre en masse gode cykelløb. Mine forventninger til sæsonen er, at jeg får kørt nogle gode løb, i udland såvel som herhjemme.
Samt at vi som hold får en god sæson. Jeg vil gøre hvad jeg kan, for at vi kommer til at hjælpe hinanden og køre som et hold. Jeg ser en sejr for holdet som en sejr for mig selv.
Derudover håber jeg selvfølgelig, at jeg får lejlighed til at køre mine egene chancer, så det hårde arbejde forhåbentligt også bærer frugt.

Jannik Nedergaard Nielsen (1. års junior)
Da det kun er mit andet år som licensrytter har jeg stadigvæk rigtigt meget at lære. Så første del af sæson skal bruges på at få de sidste ting på plads, som felt kørsel og hvordan man skal køre løbene og når jeg har vænnet mig til junior løbene kan jeg kommer ude og køre stærk med et par gode resultater. Men ligeså vigtigt vil jeg på bedste vis hjælpe holdet til succes.

Johan Tiedemann Langballe (1. års junior)
Jeg vil gerne køre stærkt og hjælpe holdet med at sikre nogle sejre i løbet af sæsonen.

Mads Østergaard Kristensen (2. års junior)
Jeg forventer at vi har et godt hold som har muligheden for at samle nogle gode resultater

Nicolai Clausen (2. års junior)
Jeg forventer at jeg i denne sæson kan blive mere erfaren, moden og klar til at komme op at køre med de store drenge. Jeg forventer at jeg får en god sæson, med en del placeringer. Jeg er klar til at give mig 110% for holdet så jeg også selv kan få hjælp til de løb jeg satser på. Jeg forventer generealt at vi får en super god sæson på teamet, ikke kun med det sportslige men også socialt. Mere konkret så håber jeg på at kunne gøre det godt til nogle af de lidt større løb så som, Lindberg cuppen og DM.