Continentalteam

HCK har gennem en lang årrække haft topryttere inden for eliteklassen.

Historien fortæller om ”de gule”, klubbens elitehold, som kørte i gul trikot gennem en del år.

Tiden udviklede sig mod Continentalteam, hvor HCK har været en del af bl.a. Designa Køkken-Blue Water, og senest i 2012 etablerede deres helt eget continentalteam, Blue Water Cycling, for herefter at fusionere i 2014 med Team Trefor. HCK ejer 50% af det fortsættende team.

Visionen med et Continentalteam er fra klubbens side at sikre en ”blå tråd”, således de bedste af vores juniorryttere kan få chancen på teamet, ligesom de bedste af vores U17-ryttere kan få chancen på vores Juniorteam.

Etableringen af Blue Water Cycling med start i 2012 var en succes fra starten, og i perioden 2012-13 blev der vundet DM holdløb, U23 DM mesterskaber, udtagelser til Post Danmark Rundt m.m. Største profiler på teamet har været Lasse Norman, Rasmus Quaade og Rasmus Guldhammer.

Det nye fusionshold fra 2014, Team Trefor-Blue Water, har fortsat den flotte udvikling, vundet DM holdløb, U23 DM enkeltstart, Herre Elite DM enkeltstart, udtaget til Post Danmark Rundt m.m.

Hele set-uppet omkring continentalteamet er blevet forbedret ved at tage det bedste fra to gode teams. Samtidig har teamet fået tilknyttet den tidligere professionelle cykelrytter Allan Johansen som sportschef og Jakob Nielsen som manager.

Du kan læse meget mere om Team Trefor-Blue Water på www.teamtreforbluewater.dk eller på Facebook.